Logo Culturize Services White

Interimmanagement als directeur AGB, directeur Staf Versluys Centrum en directeur dienst toerisme en cultuur, in opdracht van Probis

Voor mijn interim management opdracht bij de gemeente Bredene en het Staf Versluys Centrum, moest ik enkele specifieke uitdagingen aanpakken. Bij mijn aanstelling als interim directeur van het Staf Versluys Centrum, werd ik geconfronteerd met een acuut personeelstekort dat snel moest worden opgelost. Ik was verantwoordelijk voor de dagdagelijkse leiding.

Tegelijkertijd was ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw organisatiebreed organigram. In deze rol werkte ik intensief samen met de algemeen directeur en de betrokken schepen. Mijn focus lag ook op het implementeren van een solide structuur voor het centrum, het activeren van MICE, het organiseren van de Horecabeurs en het opstellen van een commercieel plan. Binnen deze opdracht moest ik nauw samenwerken met verschillende gemeentelijke diensten en het politiek bestuur om onze doelen te bereiken. Hiernaast zat ik ook in verschillende werk- en stuurgroepen.