Logo Culturize Services White

Crisismanager/teamcoach bij lokaal bestuur Veurne binnen de dienst “grondgebiedzaken”, opdracht via Probis

Voor deze nieuwe opdracht sta ik open voor het verkennen van nieuwe terreinen, weg van mijn vertrouwde domein in de vrijetijdssector.
Mijn aandacht verschuift nu naar de dienst Grondgebiedzaken, waar een geheel nieuwe reeks taken op me wacht, variërend van bouwwerven tot groenvoorziening en technische diensten.

Het betreden van dit nieuwe werkgebied biedt niet alleen een kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook om mijn expertise toe te passen op een ander gebied binnen de organisatie. Uiteindelijk zijn de basisproblemen waar ik mee zal worden geconfronteerd praktisch overal dezelfde.


De uitdagingen die zich voordoen in deze nieuwe context zijn divers en vragen om een zorgvuldige en menselijke aanpak. We worden geconfronteerd met obstakels zoals het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende teams, het aanpakken van een gebrek aan effectief leiderschap en structuur, en het doorbreken van de “eilandjes” mentaliteit die soms binnen organisaties kan ontstaan. Het is duidelijk dat er behoefte is aan een gecoördineerde aanpak om deze uitdagingen het hoofd te bieden en de soepele werking van de dienst Grondgebiedzaken te waarborgen.

Mijn rol in deze opdracht is aanzienlijk, aangezien ik zal moeten streven naar een verbeterde samenwerking tussen teams en het tot stand brengen van een gedragen werkstructuur op alle niveaus van de organisatie.